TRANSFER ŽIVOTA: Hrvat odmah nakon slavlja potpisuje za europskog velikana!

FOTO:

Duje Ćaleta-Car ima iza sebe sezonu iz snova. Sa austrijskim Salzburgom osvojio je prvenstvo Austrije, a u Europi su došli čak do polufinala Europske lige gdje ih je zaustavio moćni Olympique Marseille. I baš je taj francuski klub izgleda sve sredio s našim stoperom, kako javlja poznati medij L’Equipe.

VELIKI TRANSFER

Francuzi pišu kako je ovaj 21-godišnjak oduševio u dresu Salzburga. Posebno je bio inspiriran u dvobojima protiv Marseillea i to je očito natjeralo francuskog velikana da odradi transfer s našim stoperom. Također se dodaje kako je interes za Cara bio uistinu golem. Tražili su ga još Sevilla i Lazio, no ipak odlazi u Ligue 1.

Transfer bi trebao biti realiziran u srijedu ili četvrtak, a Salzburg će dobiti čak 17 milijuna eura dok se Caru sprema višegodišnji ugovor.

Duje Ćaleta-Car karijeru je započeo graditi u omladinskom pogonu rodnoga Šibenika. Sredinom srpnja preselio se u Austriju, pa je preko Paschinga (današnji Juniors OÖ) i Lieferinga početkom siječnja 2015. godine transferiran u Salzburg.

Prilikom transfera u Salzburg tržišno je vrijedio 350 tisuća eura. Trenutačno mu se vrijednost procjenjuje na deset milijuna eura.

Konstantnim i uvjerljivim nastupima – 130 utakmica u svim natjecanjima uz četiri gola i šest asistencija – prometnuo se u važniju uzdanicu austrijskog velikana.

VELIKANI UZ HRVATSKU: OVO SU POZNATI NOGOMETAŠI KOJI TVRDE DA SU VATRENI OŠTEĆENI!

SVI VOLE HRVATE: Poznati portal u momčadi prvenstva stavio čak 3 Hrvata!

Komentari

komentara

« Povratak