VATRENO U MILANU: Perišić se sukobio sa navijačima Intera! Brozovića dobro zasprdali…

FOTO:

Talijanski gigant Inter još jednom je razočarao svoje navijače. Sinoć su imali veliku priliku preskočiti Lazio na tablici, ali na svom stadionu izgubili su od Sassuola 1:2.

Golema tuga

Prije utakmice igrači Intera bili su nevjerojatno optimistični pa je i više nego očito kako su dobro podcijenili nogometaše Sassuola, kojima ta utakmica baš ništa nije znalila. No, gosti su odigrali fantastičnu utakmicu i sasvim zasluženo slavili.

U redovima Intera cijelu utakmicu odigrali su naši nogometaši Brozović i Perišić. Ivan se još upisao u asistenta, ali to je bilo nedovoljno. I s tom asistencijom prema talijanskim medijima bio je među najgorima na terenu. Konstantno je donosio krive odluke tijekom utakmice i izgledao je kao da je ustao na krivu nogu.

Sky Sport piše kako je upravo Perišić bio meta žestokih navijača Intera, koji su ga posebno vrijeđali nakon utakmice. Naš nogometaš krenuo je u verbalni obračun sa nezadovoljnim navijačima pa su ga suigrači morali odvesti u svlačionicu. Slični tretman dobio je i Marcelo Brozović. Ne može se reći da je bio loš, ali njemu navijači zamjeraju nešto sasvim drugo.

Navijači su ga jedva dočekali na volej zbog toga što je opet bio glasan na Instagramu, a tih na terenu. Brozović se na društvenim mrežama razmetao prije njegove 100. utakmice u Serie A hashtagom #vogliamolachampions (Želimo Ligu prvaka), koji je i lansirao na najnovijoj majici njegovog branda Epic Brozo.

Umjesto utakmice za Ligu prvaka, navijači su gledali još jednu blamažu Brozovića i suigrača, pa su ga nakon utakmice zasuli ovakvim porukama: “Na društvenim mrežama si lav, a na terenu te nema nigdje”, “Izigravaš klauna na Instagramu, umjesto da pobjeđuješ na terenu, ali što ti znaš o tome?” “Upropastio si još jednu sezonu”, “Prestani pričati na društvenim mrežama i govori na terenu.”

Inter sada mora vjerovati u pravo čudo. Naime, Crotone ne smije izgubiti od Lazija, a onda bi Inter trebao samo pobjedu na teškom gostovanju kod Lazija. Ukoliko Lazio slavi kod Crotonea, onda će Inter još jednom ostati bez Lige prvaka…

JEDVA ČEKAMO: Poznato je kad će Zlatko Dalić objaviti prvi popis!

 

Komentari

komentara

« Povratak