ZAHTJEVAN MLADIĆ: Procurili frapantni podaci o Mbappeovom transferu u PSG!

FOTO:

Poznati Football Leaks opet je objavio podatke vrijedne zanimanja. Ovaj puta se radi o mladoj zvijezdi svjetskog nogometa i napadaču francuskog PSG-a, 19-godišnjem Kylianu Mbappeu.

Novi Henry je u francusku prijestolnicu stigao za velikih 180 milijuna eura, Parižani su ga prvo posudili a onda se obvezali da će otkupiti njegov ugovor kako bi izbjegli kaznu od FIFA-e zbog mjera financijskog fair-playa.

Za Mpabbea je bio zagrijan madridski Real ali je se on odlučio otići put Pariza iako je samo pitanje dana kada će obući dres Kraljevskog kluba. Uglavnom, napadač i njegov agent imali su dosta zahtjeva kojima su vlasnici Parisa morali udovoljiti.

Od šeika je tražio da mu dostave bankovne garancije i potvrdu da neće biti kažnjeni od Fife. U ugovor je čak ugrađena klauzula po kojoj PSG Mbappeu mora isplatiti odgovarajuća odšteta ukoliko klub bude izbačen iz Lige prvaka. Imao je zahtjev da bude najplaćeniji igrač ako dobije Zlatnu loptu, ali mu to nije udovoljeno zbog ostalih zvijezda u svlačionici.

Od ostalih zahtjeva koje je Mbappe htio ugraditi u ugovor valja spomenuti da je tražio 50 sati korištenja privatnog mlažnjaka godišnje, ali to je naišlo na odbijenicu. No, PSG mu isplaćuje 30 tisuća eura mjesečno kako bi platio svoje osoblje u vidu batlera, osobnog vozača i tjelohranitelja.

Također, poznati nogometni agent Jorge Mendes je u ovom transferu „omastio brk“. Zbog posredovanja zaradio je pristojan honorar od čak 7 milijuna eura.

OVO JE SJAJNO: Pogledajte kako je Dembele sjajnim lažnjakom sredio Brozovića i Vecinoa!

Komentari

komentara

« Povratak