PA ŠTO SE DOGAĐA S NAŠIM TALENTIMA? Andrija Belić ide u drugu ligu!

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Prije nekoliko dana Ante Ćorić službeno je otišao na posudbu u španjolsku drugu ligu, točnije u Almeriju. Novi bivši mladi dragulj hrvatskog nogometa, Andrija Balić, također bi trebao otići na posudbu u drugu ligu, javlja Dalmatinski portal.

22-godišnji Andrija Balić teško da će dobiti prave prilike u Udineseu ove sezone, a to se odmah vidjelo u uvodnim utakmicama. Naime, trener Udinesea, Igor Tudor, nije ga koristio u Kup utakmici protiv Sudtirol koju je Andrija proveo na klupi. Potom nije bio ni u zapisniku za utakmicu prvog kola protiv Milana koju je Udinese dobio s minimalnih 1:0.

Tako bi Andrija trebao otići na posudbu u Perugiju, talijanski klub koji se natječe u drugoj ligi. Tamo je trener bivši nogometaš Massimo Oddo, koji je najbolje godine proveo u dresu Lazija i Milana, a 2006. godine postao je svjetski prvak s Italijom. Za reprezentaciju je od 2002 do 2008. godine upisao 34 nastupa uz 1 pogodak.

Balić je prošle sezone upisao samo 4 nastupa u Serie A, a to su bili ulasci s klupe pa je tako skupio samo 23 minute dok je jedan nastup odrađen u Kupu. Zatim je tijekom zimskog prijelaznog roka prešao u Fortunu Sittard, klub koji igra prvu nizozemsku ligu. 22-godišnjak je tamo uhvatio kontinuitet utakmica pa je ukupno odigrao 13 utakmica, a uspio je postići 1 pogodak i 1 asistenciju.

Fortuna je sezonu završila na 15. mjestu, a poslije nije bilo priče kako bi se posudba mogla produžiti. Onda su nastale priče kako bi se Balić mogao vratiti na posudbu u Hajduk, ali sada je pred potpisom za Perugiju gdje bi mogao imati željenu minutažu te da se privikne na tamošnji nogomet.

IZAŠLA JE ISTINA: DUJE ĆALETA-CAR OTKRIO ŠTO SE ZAISTA DOGODILO!

BREAKING NEWS: Poznato gdje Neymar nastavlja karijeru!

Komentari

komentara

« Povratak