ZANIMLJIV IZBOR KARIZMATIČNOG PORTUGALCA: Special One sastavio svoju idealnu momčad!

FOTO:

Aktualni trener Tottenhama Jose Mourinho u karijeri je ostvario zaista mnogo. Dosada je ukupno osvojio čak 25 trofeja vodeći Porto, Manchester United, Inter, Chelsea te madridski Real. Jedan je od rijetkih koji se može ponositi naslovu prvaka u tri najjače lige, engleskoj, španjolskoj i talijanskoj.

Nogometne utakmice su trenutno zaustavljene ali se mediji diljem svijeta zabavljaju tako da objavljuju idealnih 11 poznatih nogometaša i trenera. Upravo je Special One napravio svoj izbor od 11 igrača koje je trenirao, zanimljivo čak osam zvijezda dolazi iz redova engleskog Chelseaja.

Mourinho se tako odlučio za iduću početnu postavu: Petr Čech – Javier Zanetti, John Terry, Ricardo Carvalho, William Gallas – Claude Makelele, Frank Lampard, Mesut Ozil, Eden Hazard – Didier Drogba, Cristiano Ronaldo.

S obzirom da je londonske Plavce vodio u dva mandata, ne čudi toliko da većinu postave čine bivši prvotimci engleskog prvoligaša. Nedavno je stigla vijest kako će karizmatični Portugalac početi voditi treninga preko videa za igrače koji se zbog epidemije koronavirusa nalaze kod kuće u izolaciji.

Komentari

komentara

« Povratak