PROGNOZIRAJU KRAJ KARIJERE U BARCI: Ivan Rakitić jednom objavom jako razljutio Barcelonine navijače!

FOTO:

Hrvatski reprezentativac i veznjak Barcelone Ivan Rakitić izazvao je jako puno negativnih komentara nakon jedne objave na Instagramu. Raketa se prisjetio velike pobjede nad Argentinom (3:0) u kojoj je zabio treći pogodak, stavio je sliku na kojoj driblingom prolazi Lionela Messija.

Poznato je da kapetana Barcelone jako boli činjenica što u dresu Gaučosa nikada nije ostvario značajniji uspjeh, njegovi navijači smatraju da mu Rakitić ovim trlja sol na ranu. Uglavnom, komentara ima svakakvih, uglavnom sežu do toga da će Ivan biti prodan idućeg ljeta. Naš veznjak ovom objavom sigurno nije htio navući ljutnju na sebe ali je to itekako uspio.

“Rakitić je ovo objavio na Instagramu. Nemojte se iznenaditi ako na ljeto dođe do transfera. Messi je diktator” – piše na Twitteru jedan navijač.

“Rakitić je upravo na Instagramu objavio kako napušta Barcelonu.” – uvjeren je drugi navijač.

Vatreni su nakon pobjede u osmini finala nad Argentinom stigli do finala Svjetskog prvenstva protiv Francuske. Rakitić i prije nije bio miljenik navijača Blaugrane, znali su doći u sukobe. Kao najizvjesnija destinacija se spominje bivši klub Sevilla ali je ona upala u veliku financijsku krizu.

Od ostalih klubova traže ga talijanski velikani Juventus, Inter te Milan.

WANDA NARA SVE ZEZNULA: PSG OTPISAO ICARDIJA, A ŽENA MU VEĆ PRONAŠLA NOVI KLUB!

Komentari

komentara

« Povratak