NAJČITANIJE TALIJANSKE NOVINE HVALE REBIĆA: „Hrvat je zabio gol za pamćenje u vrijeme koronavirusa!“

FOTO:

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić u velikom stilu se vratio nakon isključenja protiv Juventusa u talijanskom Kupu. Poznata Gazzetta dello Sport, inače najčitaniji talijanski list, imenovala ga je među tri najbolja igrača Milana i dodijelila mu visoku sedmicu.

Rebić je postigao gol za 1:3 te tako riješio utakmicu protiv Leccea, to mu je inače sedmi pogodak u 13 nastupa ove sezone u Serie A. Nakon ozljede Zlatana Ibrahimovića, trener Pioli je gurnuo Antu u vrh napada i potpuno pogodio.

“Oprost za pomračenje uma koje je doživio protiv Juventusa zaslužio je golom. Ante je konačno pogodio mrežu bez Ibre na terenu. Lecce je naivno sa svim igračima krenuo u napad, što je iskoristio Calhanoglu i odličnom loptom poslužio Rebića. Hrvat je zatim sprintom od 60 metara, tijekom kojeg je lako otresao čuvara, zabio golčinu za pamćenje u vrijeme koronavirusa.” – Gazzettin je komentar na igru Vatrenog.

Milan se trenutno nalazi na sedmom mjestu ljestvice sa osvojenih 39 bodova. U idućem kolu na San Siru dočekuju Romu, Ante će opet imati priliku da dospije na naslovnice talijanskih novina.

POJAČANJE NA MAKSIMIRU: VELIKI POVRATNIK U HNL POTPISUJE ZA ZAGREBAČKI DINAMO!?

LUDNICA U HNL-U: Četiri kluba u borbi za LP unutar dva boda, evo rasporeda do kraja prvenstva!

Komentari

komentara

« Povratak