SVE JE SPREMNO: Izašli su sastavi za nikad čudniji derbi u Zagrebu…

FOTO:

Večeras u 21:05 započinje veliki derbi između Dinama i Hajduka. Ovo je svakako jedan od najčudnijih derbija jer nema posebnog značaja, barem za ekipu iz Zagreba dok su Hajduku preostale neke jako male šanse da se vrati na drugo mjesto.

Hajduk je izgubio četiri od posljednjih pet susreta i jedva je izborio petu poziciju, zadnju koja vodi u Europu, dok je Dinamo zbog jako loših igara i rezultata u posljednje vrijeme potjerao Igora Jovićevića i vratio Zorana Mamića na klupu.

U derbiju Tudor neće moći računati na Ismajlija, Simića, Mujakića i Hamzu zbog ozljeda te kartoniranog Tahiraja, a u konkurenciju se vraća Stanko Jurić nakon ozljede. Dinamu nedostaju Leovac i Petković zbog ozljeda, Perić se još nije opravio, a Gvardiol ima tri žuta kartona.

Zbog pandemije koronavirusa ovaj derbi se neće igrati u uobičajenim uvjetima. Vjerojatno nikad manje gledatelja neće biti na najvećem hrvatskom derbiju s obzirom na to da je u prodaji bilo 5970 ulaznica. Zbog oštećenja tribina u potresu zatvorene su istočna i južna tribina, a Torcida će prvi put u Zagrebu derbi pratiti sa zapadne tribine.

DINAMO: Livaković, Stojanović, Dilaver, Moumandje, Theophile, Ademi, Gojak, Moro,  Ivanušec, Kadzior, Kulenović. Klupa: Zagorac, Marin, Hajrović, Majer, Barišić, Daničić, Julardžija, Ćuže, Hrvoj, Đira, Šutalo, Oršić

HAJDUK: Posavec, Juranović, Dimitrov, Vušković, Čolina, Jurić, Čuić, Jradi, Caktaš, Jairo, Eduok. Klupa: Ljubić, Radić, Dellova, Nejašmić, Dolček, Čuić, Jakoliš, Brnić, Kreković.

OSTAO BEZ VOZAČKE: Hrvatski reprezentativac zaustavljen pod utjecajem alkohola!

Komentari

komentara

« Povratak