Ancelotti izabrao najboljih 11 koje je trenirao i izostavio Modrića, Benzemu, Ronalda, Nestu…

FOTO:

Engleski mediji upitali su Carla Ancelottija neka sastavi momčad od najboljih igrača koje je trenirao po pozicijama, međutim Luke Modrića nema u momčadi. Koga je onda uvrstio, pitat će se mlađi navijači, ali ne bojte se, imao je dobar razlog… (Gol.hr)

Aktualni šef Real Madrida dobio je nezahvalnu zadaću odabrati najboljih 11 koje je ikad trenirao. Talijanski šef vjerojatno je najbolji čovjek za takvu temu jer je trenirao većinu legendarnih nogometaša današnjice, no mogao bi se dovesti u nezahvalnu poziciju kod još aktivnih igrača, čak i kod nekih koji su mu još u momčadi.

Primjerice kod Karima Benzeme i Luke Modrića, koje je odlučio preskočiti u ovom odabiru, a među najboljih 11 nema ni Cristiana Ronalda.

Zato su u njoj završili Buffon – Cafu, Silva, Terry, Maldini – Pirlo, Lampard, Zidane, Kaka – Ibrahimović i Ševčenko. Sve ćemo razumjeti, ali kako njegov miljenik Luka Modrić nije uspio izgurati Franka Lamparda iz ove momčadi, ostat će vjerojatno nerazjašnjena misterija zauvijek.

To su mu zamjerili čak i pojedini engleski navijači, inače čitatelji medija za koji je objavio ovu momčad. Mora mu se priznati da mu nije bilo lako odabrati jer je u svojoj karijeri osvojio po dvije Lige prvaka s Milanom i Real Madridom.

U karijeri je još vodio Parmu, Napoli, Everton, PSG, Juventus i Bayern, a u svojoj bogatoj karijeri dograbio je ukupno 22 trofeja. Zato će vjerojatno zauvijek ostati upamćen kako u idealnih 11 koje je ikad trenirao nije stavio Luku Modrića, Karia Benzemu, Cristiana Ronalda, Alessandra Nestu i njegovog imenjaka Del Piera, Clarencea Seedorfa…“

KRUNA KARIJERE: MARIO PAŠALIĆ RADI TRANSFER KARIJERE!?

Komentari

komentara

« Povratak