BBC OBJAVIO VELIKU VIJEST: Lionel Messi odlučio gdje će nastaviti karijeru!

FOTO:

Prije nekoliko dana u suradnji s Favbet sportskom kladionicom objavili smo zanimljivu fotografiju na kojoj se nalazila ponuda uz pitanje: gdje će Lionel Messi sletjeti? Naravno, mislili smo na njegovu sljedeću destinaciju.

Kao glavni favorit vodio se klub iz Saudijske Arabije (1.45 koeficijent), dok je na drugom mjestu bila Barcelona (2,20) da bi na trećem mjestu sa ogromnom kvotom sedam bio MLS klub Inter Miami. I čini se kako Leo nosi svoje talente upravo u Ameriku!

Naime, španjolski novinar Guillem Balague u članku na engleskom BBC-ju tvrdi kako je Lionel Messi odlučio potpisati za Inter Miami! Radi se o klubu koji se natječe u američkom MLS-u i čiji je osnivač i vlasnik legendarni David Beckham.

Balague je pouzdan novinar u španjolskim nogometnim krugovima. Godinama je radio kao dopisnik Sky Sportsa i BBC-ja za La Ligu i objavio je planetarno popularnu Messijevu biografiju. Ako se njegova informacija pokaže točnom, to će značiti da Messi napušta Europu nakon 20 godina, kada je kao dijete stigao u Barcelonu.

Iza Messija je ipak nekako neslavan period u Parizu jer se očekivalo da će donijeti toliko željenu Ligu prvaka. No, na kraju je u 75 nastupa postigao 32 pogotka uz 35 asistencija.

Komentari

komentara

« Povratak