BLIŽI SE KLJUČNI SASTANAK: UEFA odlučuje o budućnosti nogometa idući tjedan!

FOTO:

Uskoro se približava „dan D“ za europski nogomet odnosno elitna natjecanja Lige prvaka i Europske. UEFA bi trebala 17. lipnja održati vrlo važan sastanak putem video-konferencije te tako odlučiti o formatima Lige prvaka te Europske lige.

Sastanak pod radnim nazivom „osmina finala i daljnje faze“ trebao bi dati odgovor na pitanje koje čekaju ljudi diljem Europe i svijeta. U kojem formatu će se završiti Liga prvaka, moglo bi se dogoditi da uveden bude Final Eight, što je presedan u nogometnoj povijesti.

Kao domaćin se spominje portugalski glavni grad Lisabon te Madrid, završnica Lige prvaka trebala se održati u Istanbulu, a finale Europa lige u Gdanjsku, no prošli je mjesec Uefa objavila da se trenutačno razmatra niz opcija za oba natjecanja. Za finale EL-a se nedavno kandidirao njemački grad Frankfurt, imaju odličnu infrastrukturu i jedni su od favorita.

Da raspored bude kompletiran, trebaju se  odigrati uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka, dok su Atletico Madrid, PSG, Atalanta i RB Leipzig već osigurali mjesto u četvrtfinalu. Što se tiče Europske lige, dva para moraju odigrati i prvu i uzvratnu utakmicu te se moraju igrati sve uzvratne utakmice za ostale parove.

Putem video prijenosa biti će govora i o gradovima domaćinima Eura koji je pomaknut za ljeto 2021. godine.

KAKAV GOSPODIN: GLAVNI ČOVJEK OVOG VELIKANA TVRDI DA ONI MORAJU BITI POBJEDNICI LIGE PRVAKA!

POČETAK MOĆNOG KLUBA: Newcastle otvorio pregovore sa zvijezdom Barcelone!

Komentari

komentara

« Povratak