BOMBA NA RUJEVICI: Rijeka sredila veliko napadačko ime!

FOTO:

Rijeka je prije nekoliko dana ostala bez svog prvog napadača. 20-godišnji Matija Frigan prodan je u belgijski KVC Westerlo za odličnih 5,5 milijuna eura. Jednostavno, bila je to ponuda koja se ne može odbiti.

Međutim, sada je nastala velika rupa i problem u ofenzivi Rijeke. Posve je jasno kako trener Sergej Jakirović mora ekspresno pronaći zamjenu ako želi konkurirati za vrh tablice u HNL-u. A čini se kako je zamjena za Frigana pronađena!

Naime, naš poznati domaći sportski portal Germanijak.hr ekskluzivno doznaje kako na Rujevicu dolazi bosanskohercegovački ‘killer’, Nemanja Bilbija! Neprikosnovenog golgetera bosanskohercegovačke lige Jakirović poznaje u dušu. Trenirao ga je u mostarskom Zrinjskom gdje je Bilbija i sada. Ondje je od navijača dobio svoju ulicu, štuju ga kao božanstvo, protivničke obrane strepe od njegovog prodora, a osim toga, s Plemićima ima i potpisan ugovor do 2025. godine.

Zrinjski trenutno na rasporedu ima gostovanje u Bratislavi, kod Slovana, protiv kojega pokušava uhvatiti 0-1 zaostatak u utakmici kvalifikacija za Ligu prvaka. Upravo je Bilbija jedan od upitnih za ovaj susret jer je i onaj domaći započeo s klupe zbog napuknutog rebra.

“Nemanja ima problem s rebrom i dalje, ali sada je u boljem stanju nego je bio tada. Magdić je jedini izvan stroja, a ostali su svi na raspolaganju”, rekao je uoči puta Krunoslav Rendulić.

Osim toga, kapetan Mostaraca već se ranije povezivao s dolaskom na Rujevicu, otkako je šef ondje njegov bivši trener, no tada se Zrinjski borio za naslov prvaka pa je puštanje kapetana bila suluda misao.

Sada, nakon što se Bilbija dokazao u susjednoj BiH, iskorak u HNL ne bi bio toliko iznenađenje, kao ni to da Jakirović upravo u njemu vidi spas, lijek, amajliju ili kako god to želite nazvati. Ono što je sigurno jest da je kombinacija Jakirović-Bilbija u BiH bila doista ubojita.

Komentari

komentara

« Povratak