BOMBA U MAKSIMIRU: Dinamo dovodi napadača za četiri milijuna eura!

FOTO:

Uprava zagrebačkog Dinama napokon se probudila! Ovaj tjedan došao je novi trener Sergej Jakirović da bi nekoliko sati poslije napokon doveli Luku Stojkovića iz Lokomotive. A do kraja prijelaznog roka očekuju se još neki poslovi.

Jakirović je na današnjoj presici uoči dvoboja protiv Sparte otvoreno kazao: “Napadač, stoper, fali i desni bočni. Kad sad na treningu sve postavim, to su goruće pozicije. Ako ćemo ikoga dovoditi, mora baš biti kvalitetan.”. I čini se kako je napadač već pronađen!

Naime, vodeći hrvatski mediji pišu kako je 26-godišnji Ramon Mierez na korak do Dinama! Također se piše kako će Dinamo morati iskeširati čak četiri milijuna eura na ime odštete što će onda biti treći najveći posao u povijesti kluba. Samo su Marko Rog (Split, 5 milijuna eura) i Boško Šutalo (Atalanta, 4.5 milijuna eura) bili plaćeni više.

Vjerovalo se kako Mierez dolazi kao nasljednik Petkovića koji je već neko vrijeme jednom nogom u Turskoj, točnije Trabzonsporu gdje ga čeka nekadašnji trener Nenad Bjelica. Međutim, to ipak nije tako. Dinamo još uvijek nije dozvolio taj transfer i moguće je da će reprezentativni napadač ostati u klubu, a Mierez mu biti pridodan u napadu.

Mierez je za Osijek odigrao 116 utakmica. Postigao je 42 i asistirao za pet golova. Sredinom 2021. godine vrijedio je i pet milijuna eura, dok je sada na 2,5.

Komentari

komentara

« Povratak