BOMBA U MAKSIMIRU: Dinamo sredio pojačanja za 5,6 milijuna eura!

FOTO:

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb ovog ljeta doveo je svega tri nova igrača: Maxime Bernauer, Takuro Kaneko i Bogdan Mihailčenko. Na spomenuti trojac potrošeno je 1,6 milijuna eura, a tu treba dodati 20-godišnjeg braniča Perkovića koji je otkupljen od Istre za dva milijuna eura.

A prave bombetine su upravo dogovorene. Naime, Sportske novosti ekskluzivno doznaju kako je Dinamo Zagreb napokon uspio slomiti Lokomotivu u pregovorima oko dvojca Luka Stojković i Lukas Kačavenda! Dvojac će u ponedjeljak odraditi liječničke preglede te potom potpisati ugovore s Dinamom.

Tako je to završila dugotrajna priča koja se već pretvorila u sapunicu. Zaista je tijekom ovog ljetnog mercata bilo povuci-potegni na relaciji Dinamo-Lokomotiva. SN tako pišu kako je odrađen ključan sastanak predsjednice Dinama Vlatke Peras i šefa Lokomotive Božidara Šikića.

Sportske također doznaju kako će za spomenuti dvojac ‘Lokosi’ dobiti čak 5,6 milijuna eura! Lokomotiva tako ostaje bez svoja dva najbolja igrača, ali ipak stiže novac koji će itekako pomoći klubu u egzistiranju u narednim sezonama.

Dinamo i Lokomotiva godinama su super surađivali i poslovali, Luka Ivanušec, Lovro Majer, Marcelo Brozović, Kristijan Jakić, Arijan Ademi, Dino Perić, Sadegh Moharrami… Svi su oni dio karijere proveli u Lokomotivi da bi na kraju završili u maksimirskom domu. Pa će tako eto i Kačavenda i Stojković.

Komentari

komentara

« Povratak