BOMBA U SRBIJI: Crvena zvezda kupila igrača za pet milijuna eura!

FOTO:

Crvena zvezda dovela je za pet milijuna eura In-beom Hwanga (26) iz grčkog Olympiacosa, prenosi Index.hr.

Riječ je o veznjaku reprezentacije Južne Koreje, za koju ima 45 nastupa i pet golova. Hwang je u karijeri igrao za Daejeon Citizen, Vancouver, Rubin Kazan i FC Seoul, a u grčkom klubu je bio od prošloga ljeta, kada je besplatno stigao iz ruskog Rubin Kazana. Zvezdin predsjednik Zvezdan Terzić Hwanga opisuje kao najboljeg igrača kluba u zadnjih 30 godina.

Hwanga su prošle sezone navijači proglasili najboljim igračem Olympiacosa, a nakon što je klub ostao bez plasmana u Ligu prvaka, morao je prodati svoju zvijezdu. Hwang je ovog ljeta ušao u pravnu bitku s Grcima jer su njegovi odvjetnici smatrali da mu je ovog ljeta istekao ugovor. Iz kluba su tvrdili da to nije istina pa su ga htjeli prodati za 15 milijuna eura.

Atalanta je ponudila pet manje, no Grci to nisu prihvatili. Nakon toga su Hwangovi odvjetnici predali cijeli slučaj FIFA-inom sudu, a u priču se potom uplela i Zvezda, koja je nagovorila Hwanga na transfer. Došlo je do kompromisa i slučaj je na kraju okončan tako što će Zvezda platili Olympiacosu pet milijuna eura. Veznjak će potpisati na četiri godine.

Komentari

komentara

« Povratak