BRAVO, MAJSTORE: Evo tko je bio pravi junak u spašavanju Eriksena…

FOTO:

Cijeli nogometni svijet zanijemio je danas nakon što se danski majstor Christian Eriksen srušio u utakmici 1. kola Eura između Danske i Finske.

Danski veznjak se odjednom srušio, a igrači su se okupili oko njega i odmah pozvali pomoć jer su vidjeli da je njegovo stanje jako ozbiljno. Pravi junak u tom ružnom trenutku bio je danski kapetan Simon Kjaer koji je bio daleko najpribraniji.

Upravo je on pravovremenom reakcijom spriječio Eriksena da si u nesvjestici pregrize jezik, postavio ga je u ispravan položaj i organizirao suigrače da formiraju krug oko njega dok ga je liječnička služba reanimirala. On je bio i taj koji se pobrinuo da se Eriksenova djevojka utješi.

Društvenim mrežama dijelila se fotografija prema kojoj je Eriksen živ napustio teren, a sada je stigla i službena potvrda te informacije. UEFA je objavila da je hospitaliziran i da je stabilno.

Najnovija vijest je da se oglasio i Eriksenov menadžer Martin Shoots koji je potvrdio da je Eriksen pri svijesti te da je sposoban govoriti, ali i da je suigračima dao upute pred nastavak utakmice.

Komentari

komentara

« Povratak