Buran četvrtak na HRT-u: Drago Ćosić dobio otkaz, bez prava na otpremninu!

FOTO:

Afera s preprodajom ulaznica na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Rusiji dobila je svoj epilog.

Odvjetnik potvrdio otkaz

Legendarni sportski komentator HRT-a, Drago Ćosić dobio je redovni otkaz, čime je afera s preprodajom ulaznica za vrijeme SP-a u Rusiji dobila i svoj epilog. Informaciju je potvrdio i Ćosićev odvjetnik Mate Matić, najavivši kako zbog toga kreće u spor s nacionalnom televizijskom kućom.

Cijela je ova priča dospjela u javnost nakon što je European Broadcasting Uniona (EBU), čiji je HRT član, zatražila objašnjenje za ulaznice koje su se našle na crnom tržištu. Naime, četiri ulaznice za finale SP-a pojavile su se na crnom tržištu, a FIFA je prema serijskim brojevima lako utvrdila kako se radi o ulaznicama namijenjenim predstavnicima medija.

HRT je proveo istragu kojom je utvrđeno da je u ime hrvatske nacionalne televizije zatraženo čak 40 ulaznica za SP, mjesecima uoči početka Mundijala. Također, utvrđeno je i kako su za to odgovorna dvojica HRT-ovih djelatnika Drago Ćosić i međunarodni koordinator Saša Dedić.

U cijelu se priču uključio i DORH, koji je potvrdio da je Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu počelo izvide o preprodaji ulaznica na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Francuski vratar oštro o odlasku velikana u Francusku: Nije mi jasan ni Buffon, a ni logika PSG-a!

Komentari

komentara

« Povratak