CURE NOVI DETALJI: Ćosićeve ulaznice prodavale su se za nevjerojatnu cifru!

FOTO:

Jučer nas je sve zgrozila nevjerojatna vijest o famoznim ulaznicama. Naime, u glavnoj ulozi su poznati komentator Drago Ćosić i međnarodno koordinator Saša Dedić. Oni su bez znanja i dozvole od HRT-a uspješno sredili čak 40 VIP ulaznica za Svjetsko prvenstvo. Po četiri za polufinale i finale i po šest za sve utakmice koje su se prije toga odigrale.

LUDE CIJENE!

Ulaznice je tražio za Dragu Ćosića, poznatog komentatora utakmica Hrvatske. Uručio mu ih je, a nakon toga su karte završile na crnom tržištu, gdje su se preprodavale po vrtoglavo visokim iznosima. Za njih se tražilo i do 18.500 tisuća eura!

Ovo je 15. srpnja, na dan finala SP-a, otkrila FIFA. Tada je EBU-u (Europskoj uniji javnih televizija) javila da su na ruskim stranicama za online prodaju vidjeli četiri VIP ulaznice za finale Hrvatska – Francuska kako se nude za navedei iznos. FIFA je odmah blokirala ulaznice, kako oni koji ih ilegalno kupe za bogatstvo ne bi mogli ući na stadion Lužnjiki. EBU je potom odmah izvijestio HRT na kojem nisu ni znali da posjeduju ulaznice te su kako bi se o svemu očitovali od EBU-a ztražili dokaze: presliku ulaznica s ruskog interneta, korespondenciju s FIFA-om i sve ostalo kako bi se mogli očitovati o slučaju.

Neslužbeno se doznaje i da je Ćosić u svom očitovanju naveo kako je bila dugogodišnja praksa da se ulaznice od FIFA-e ili UEFA-e traže i dobivaju na takvim velikim sportskim natjecanjima.
Skandal je na kraju rezultirao i pokretanjem postupka raskida ugovora HRT-a s Ćosićem i Dedićem o čemu sada treba raspraviti i Radničko vijeće.

VATRENI OPET NA UDARU: GOVORI DA JE NAJBOLJI NA SVIJETU, A ZAPRAVO JE SLABA KARIKA!

NEŠTO SE VELIKO SPREMA U BARCELONI: Katalonci dovode dvije francuske zvijezde!?

Komentari

komentara

« Povratak