DALIĆ JE FACA U S. ARABIJI: Izbornik Vatrenih među nogometnom elitom prisustvovao oproštaju tamošnje legende!

FOTO:

Nogometni ljubitelji iz Saudijske Arabije još i dalje iznimno cijene sadašnjeg izbornika Hrvatske, Zlatka Dalića. Naš izbornik je bio jedan od uzvanika na velikom slavlju u tamošnjem glavnom gradu, Rijadu. Obilježavalo se ovogodišnje osvajanje azijske Lige prvaka u kojoj je njegov bivši klub Al Ain porazio 3:0 japansku Urawu.

Isto tako, arabijska nogometna legenda Yasser Saeed Al-Qahtani je obznanio oproštaj od aktivnog igranja nogometa pa je srebrni izbornik iz Rusije nakon ždrijeba u Bukureštu došao uveličati cijeli događaj. Osim njega, na “party” su bili pozvani legendarni Ronaldinho te Robin van Persie, Zlatko se družio s nogometnim ikonama poput Francesca Tottija i Andree Pirla.

Dalić se poslije cijele manifestacije našao s hrvatskim trenerima i nogometnim djelatnicima koji se nalaze na radu u Rijadu. Ovaj potez je još jedan dokaz koliko ljudi i tamošnjeg dijela svijeta poštuju našeg trenera te mu iskazuju počast za što je učinio na Bliskom istoku.

Samo se treba prisjetiti kako su za vrijeme Mundijala veliki tornjevi u Burj Khalifi i Mamlaki bili osvijetljeni u hrvatskim bojama.

SVE SE ZNA: MODRIĆEV NASLJEDNIK DANAS JE SAZNAO DA JE ZLATNA LOPTA NJEGOVA

SLAŽETE LI SE? Evo što srpski mediji kažu o skupini s Hrvatskom i Engleskom!

Komentari

komentara

« Povratak