DALIĆ OPET U AKCIJI: Evo koga je priključio reprezentaciji!

FOTO:

Zlatko Dalić može biti jako zadovoljan s obzirom na ostvarenu pobjedu u Latviji 0:2. Isto tako, u drugoj utakmici iz naše skupine Armenija je remizirala s Walesom.

Nakon utakmice izbornik je kazao: “Bitno je samo da smo dobili šansu da sami o sebi odlučujemo, dobili smo što smo htjeli. Krenuli smo odlično, autoritativno, stvarali šanse, dobra utakmica. Priveli smo je kraju, mogli smo zabiti još koji gol. Sad je važno da se pripremo i pobijedimo Armeniju i na taj način se plasiramo na Euro. Moramo biti ozbiljni, spremamo se već sad za Armeniju, ne smijemo si dopustiti nikakav kiks, bila bi to katastrofa da ovo propustimo sad kad imamo sve u svojim rukama.”

Zanimljivo, s obzirom na nove probleme u izostancima, naš izbornik Zlatko Dalić odlučio pozvati novog igrača. Naime, prema informacijama Germanijaka poziv za Armeniju dobit će Dion Drena Beljo, on je prvi izbor, iz stožera reprezentacije već su krenuli u tu ‘operaciju’, Beljo bi u nedjelju već mogao biti u Zagrebu.

Susret Hrvatske i Armenije na rasporedu je u utorak s početkom u 20:45. U isto vrijeme počinje utakmica između Walesa i Turske.

Komentari

komentara

« Povratak