Dalićeva je poruka Ćaleti-Caru jasna! ‘Tiha kazna’ za Duju…

FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Nije Zlatko Dalić ‘popušio’ priču o zabrani iz Marseillea. Nije ni HNS, iako se razbacivalo pričama kako je iz Olympiquea došao nekakav dopis. Ali što se HNS-a, Dalića i Gračana tiče: Duje Ćaleta-Car mogao je ići na Euro U21 da je htio!

I dok se Duje ne oglašava u javnost i stoji pri tvrdnji da ga klub nije pustio, najveće je pitanje kako dalje s njim. Osim igračke kvalitete, ne treba zanemariti činjenicu da su mu tek 22 godine i ne treba ga doživotno kazniti zbog toga.

– Ja ću sve probleme riješiti na svoj način, bez medija, bez konferencija, bez stresa i bez panike – odgovorio je Dalić na konferenciji za medije uoči utakmice s Tunisom na pitanje kako će tretirati Ćaletu.

Jer Duje je ostao uz A reprezentaciju nakon što je otkazao Gračanu, Dalić ga je zvao za Wales i Tunis i odna je bio plan da se priključi pripremama mladih.

A znate li tko je od 23 igrača s Dalićeva popisa jedini ostao bez minute u ove dvije utakmice? Lovre Kalinić, koji je neupitan u A vrsti, i pogađate, Ćaleta-Car…

Zaigrali su i Sluga, Škorić, Halilović, Caktaš, Bartolec, Melnjak… Duje nije.

Nema dvojbe kako je to jasna Dalićeva poruka mladom braniču. Samo je pitanje hoće li sve ostati na ovoj ‘tihoj kazni’. To ćemo doznati u rujnu, kad Dalić objavi svoj idući popis reprezentativaca.

SVE JE DOGOVORENO: Mateo Kovačić za 50 milijuna eura odlazi u Serie A!

24sata

Komentari

komentara

« Povratak