DARIO ŠIMIĆ: „Zvonu je teško rasplakati, a Luka je i to uspio!“

FOTO:

Bivši hrvatski reprezentativac i član nezaboravne generacije iz 1998. godine, Dario Šimić, sinoć je bio Fifin gost na dodjeli nagrade The Best. Za portal Index.hr iznio je svoje dojmove.

To je bilo neopisivo!

Istaknuo je da je bilo vrlo teško zadržati emocije unatoč tomu što je na ovom događaju pojavljuje po peti puta. Kaže da je sinoćnja večer bila posebna i da moramo biti ponosni na Modrića i izbornika Dalića.

„Kada je Luka izašao na pozornicu, to je bilo neopisivo za nas. Govor je bio prekrasan. Luka je bio pod strašnim dojmom i nije mu bilo lako govoriti na pozornici. Zvone? Oduševljen. Njega je teško rasplakati, a Luka je i to uspio.“

U govoru je objasnio koliko mu je značio njegov uzor, Boban, i naša priča iz Francuske. Kada je počeo govoriti, srca su nam se svima stegnula. I Zvone je zaplakao.“ – otkrio je što je probudilo emocije u legendarnom kapetanu.

Na pitanje koliko je velika i važna ova nagrada, odgovorio je:

„Apsolutno je najveća, ovo je zapravo Zlatna lopta. Pod okriljem Fife glasaju izbornici, navijači, novinari i kapetani. To je to, nema dalje. Nevjerojatno je to da Hrvatska ima igrača koji je osvojio ovu nagradu, a uz to nije ni golgeter. To je još jedna čudesna stvar za hrvatski nogomet.“

Nekad najveća nada talijanskog nogometa: Pao na doping testu – očekuje ga suspenzija!

Komentari

komentara

« Povratak