De Boer popušta: Brozović je prihvatio priliku…

FOTO:

Situacija Marcela Brozovića u Interu počinje se popravljati. Konačno, odnosni sa trenerom De Boerom idu na bolje zahvaljujući Marcelovim dobrim igrama.

– Najvažnije je da klub podržava vašu filozofiju. To daje sigurnost, ne samo vama i trenerima, nego i igračima, jer svaki dan čitate priče o odlasku, a to nije dobro za svlačionicu – rekao je trener Intera Frank De Boer u najavi utakmice protiv Sampdorije.

Nova prilika

Sutra je nova prilika da navijačima pokažemo da smo momčad koja zna igrati i koja može napraviti rezultat. Kada to shvate moji igrači, imat ćemo konstantu, a za to treba vremena.

Marcelo Brozović mjesec je dana bio izvan svih trenerskih zamisli Franka de Boera zbog nediscipline, a sada je neizostavni dio veznog reda.

– Svakog tretiram isto. To je najbolja reakcija koju je mogao imati. Zna da je pogriješio, požalio je zbog toga, a sve što je mogao je samo trenirati. Kada je shvatio gdje je pogriješio, vratio se. Kada vam dođe prilika, uhvatite ju, a to je on napravio. Svi imaju isti mogućnost i zato on igra tri utakmice u nizu. Sretan sam zbog njegove reakcije – zaključio je na kraju strateg Intera.

Komentari

komentara

« Povratak