DEBELO ISPOD CIJENE: Fenerbahče objavio koliko je platio Livakovića!

FOTO:

Hrvatski vratar, Dominik Livaković, jučer je napokon kompletirao veliki transfer u turski Fenerbahče. Rođeni Zadranin potpisao je petogodišnji ugovor.

Iz Fenerbahčea su objavili kako će zagrebačkom Dinamu za Livakovića platiti odštetu od 6.65 milijuna eura, a uz moguće dodatne bonuse ona bi mogla narasti za još 950.000 eura. Posljednjih dana se pisalo da je turski klub platio Dinamu 8.5 milijuna eura, što znači da se brojke ne poklapaju.

“Osjećam se odlično. Naprijed, Fenerbahče”, izjavio je Livaković po potpisu ugovora. Od Livakovića se oprostio i njegov dosadašnji klub, hrvatski prvak Dinamo.

“Dragi Livi, od srca ti hvala na maestralnih i nezaboravnih sedam godina radosti, velikih utakmica, vrhunskih rezultata, hvala na brojnim trofejima i stvaranju zlatne Dinamove povijesti i želimo ti svu sreću u nastavku tvog sportskog i životnog puta”, objavio je Dinamo.

Livaković je karijeru započeo u rodnom Zadru, bio je član i Zagreba, a za Dinamo je dosad skupio 293 nastupa. Za reprezentaciju Hrvatske ima 45 nastupa te osvojenu srebrnu i brončanu medalju sa svjetskih prvenstava.

Komentari

komentara

« Povratak