DIGAO JE GLAS: Ljutiti Luka Modrić poslao sjajnu poruku organizatorima!

FOTO:

Nekad je dovoljno napisati samo Luka Modrić. Hrvatski kapetan opet je predvodio svoju Hrvatsku do važne pobjede. Vatreni su slavili 0:1 u sklopu četvrtog kola Lige nacija kod Francuske u Parizu, a jedini pogodak postigao je upravo član Real Madrida.

Hrvatska je tako zasjela na drugo mjesto u skupini sa sedam bodova, a Francuzi su s dva boda na posljednjem mjestu.

“Odigrali smo kvalitetnu utakmicu. Bez lopte bili smo kompaktni, a s loptom smo bili koncentrirani i mirni. Svaka utakmica nam znači puno, pogotovo kad igramo protiv Francuza protiv kojih smo gubili sve ove godine. Odlična utakmica i velika pobjeda”, rekao je Mateo Kovačić nakon utakmice za Novu TV.

“Napokon smo došli do te prve pobjede nakon deset utakmica. Sretni smo i zbog načina na koji smo došli do te pobjede. U prvom smo dijelu bili pogotovo dobri. Definitivno mi je ovo jedna od najdražih pobjeda. Oni su nam uvijek bili crna mačka. Napokon se i to dogodilo i to na njihovom stadionu”, rekao je Luka Modrić nakon utakmice za Novu TV

“Puno nam znače ova zadnja tri rezultata. Po meni svaka utakmica za reprezentaciju je bitna. Samo meni termin ovih utakmica smeta. Da nam staviš četiri utakmice u deset dana nakon sezone, to je nehumano”, rekao je Modrić pa komentirao nove obrambene igrače u hrvatskoj reprezenaciji.

“Svaka čast dečkima, odigrali su vrhunske utakmice. Neka nastave ovako. Pokazali su da se mogu nositi s velikim zvijezdama. Pošto su oni novi, treba im skinuti kapu. Pokazali su izniman karakter”, rekao je Modrić.

Komentari

komentara

« Povratak