DINAMO DODAO GAS: U klub se vraća legendarni Arijan Ademi!?

FOTO:

Dolaskom novog trenera Dinamo se napokon primio posla i što se tiče jačanja svog kadra pa je tako jučer potpisao Luka Stojković iz Lokomotive. A prema svemu sudeći to je samo početak.

Vodeći hrvatski mediji danas su objavili kako Dinamo želi dovesti napadača Miereza iz Osijeka. Ta vijest procurila je u javnost odmah nakon što je trener Jakirović na današnjoj presici kazao: “Napadač, stoper, fali i desni bočni. Kad sad na treningu sve postavim, to su goruće pozicije. Ako ćemo ikoga dovoditi, mora baš biti kvalitetan.”, Osim njega, spominje se Ivanović iz Rijeke te Brodić iz Varaždina.

A prava bombetina trebala bi biti u obliku povratka legendarnog Arijana Ademija! Dinamo želi vratiti proslavljenog kapetana iz Kine, pišu Sportske novosti. Neće biti lako, ima tu dosta nepoznanica i prepreka, ali vjeruje se da će biti dovoljno dobrog alata da se Aki vrati u plave dvore. Bio bi to sjajan potez.

Trener Jakirović ga vidi u momčadi, to bi bilo pravo pojačanje, a veselje navijača bilo bi neopisivo. Nećemo ništa unaprijed zaključivati, ali ovaj potez pokazuje da se u Dinamu misli ozbiljno.

Komentari

komentara

« Povratak