Dinamo objavio cijene ulaznica za AEK i naglasio kome neće prodavati karte

FOTO:

Dinamo će odgođenu utakmicu protiv AEK-a u Ateni igrati 19. kolovoza. Četiri dana ranije će se na Maksimiru odigrati prva utakmica dvomeča. Dogovor je to UEFA-e i klubova nakon velikih navijačkih nereda u Ateni, a na obje utakmice se neće prodavati ulaznice gostujućim navijačima.

Dinamo je na svojim kanalima objavio vijesti vezane uz prodaju karata. Tako će ulaznice za sjever gore i dolje prodavati za 10 eura, dok će one za zapad koštati 25 (dolje) i 20 (gore) eura.

Pravo prvokupa ulaznica za članove kluba počinje u četvrtak, 10. kolovoza u 11 sati. Prodaja za sve ostale navijače krenut će u petak, 11. kolovoza u 11 sati. Obje opcije odnose se isključivo na online prodaju.

Dinamo je još jednom istaknuo kako neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima. Za razliku od utakmice protiv Astane, u prodaju su puštene karte za sve tribine osim južne (koja je inače gostujuća). Protiv Kazahstanaca su u prodaju na početku puštene samo donja sjeverna i zapadna tribina.

Komentari

komentara

« Povratak