DO KRAJA TJEDNA SLUŽBENA POTVRDA: Evo koliko je Dinamo ponudio za Kačavendu i Stojkovića!

FOTO:

Jučer je lansirana velika vijest kako je hrvatski prvak Dinamo Zagreb uspio slomiti Lokomotivu u vezi Lukasa Kačavende i Luke Stojkovića. Ovaj dvojac će, prema posljednjim medijskim napisima, potpisati za klub iz Maksimira do kraja tjedna.

Kako se doznaje, za 20-godišnjeg veznjaka Kačavendu Dinamo je ponudio tri milijuna eura, a za godinu mlađeg ofenzivca Stojkovića dva milijuna. Lokomotiva bi trebala imati i zaradu od potencijalnih bonusa te postotak od eventualne prodaje njih dvojice iz Dinama.

Kačavenda je iz Dinama otišao kao kadet u Lokomotivu i za klub s Kajzerice odigrao 62 utakmice te zabio osam golova. Za njega je Genoa prije godinu i pol ponudila više od osam milijuna eura, ali je on odbio otići u taj klub. Ostao je u Lokomotivi i teško se ozlijedio pa mu je cijena znatno pala.

Stojković, veliki navijač Dinama, za Lokomotivu je odigrao 68 utakmica te postigao pet golova uz 10 asistencija. Ovog ljeta povezivao se s transferom u Hajduk, ali čini se da će karijeru nastaviti u svom omiljenom klubu i najvećem Hajdukovom rivalu.

Transferi Kačavende i Stojkovića bili bi među najvećim u povijesti Dinama. Rekordni transfer je dovođenje Marka Roga iz Splita prije osam godina za pet milijuna eura. Boško Šutalo je plaćen četiri milijuna eura prošle godine. To su jedina dvojica igrača plaćena više od tri milijuna eura.

Naravno, nije isključeno da Dinamo proslijedi prema Kajzerici pokojeg igrača kao dio transfera…

Komentari

komentara

« Povratak