DOBILI SMO OBJAŠNJENJE: Livaja objasnio zašto je nogom udario srpskog nogometaša!

FOTO:

Grčki AEK uz puno muke sredio je mađarski MOL te se plasirao u grupnu fazu Lige prvaka. No, nakon utakmice pričalo se o ne baš lijepim stvarima koje se događaju na utakmicama. Naime, glavni ‘junaci’ priče bili su Marko Livaja i srpski nogometaš Lazović.

Napadač gostiju Darko Lazović povukao je za vrat AEK-ovog Niklasa Hulta, a Livaja je odmah doletio i krenuo je u fizički obračun sa suparnikom. Lazović ga je na to odgurnuo, na što je Livaja poludio i nogom je srpskog nogometaša snažno udario u prsa. Naravno, Livaja je dobio crveni karton i to kao rezerva i to nakon utakmice. Gotovo sigurno će dobiti i rigoroznu kaznu pa će propustiti nekoliko mečeva skupine LP-a.

”Slavili smo na centru, a onda je Lazović uhvatio mog suigrača za vrat i pitao sam ga što to radi i došlo je do sukoba. Sretan sam što smo ušli u Ligu prvaka”, svoju verziju incidenta dao je zločesti dečko hrvatskog nogometa, kojeg je nedavno Zlatko Dalić stavio na popis od 25 igrača na koje računa za sljedeće dvije utakmice, prijateljsku protiv Portugala 6. rujna te prvo kolo Lige nacija protiv Španjolske u Elcheu 11. rujna.

RAMOS JE DAO ZELENO SVJETLO: REAL KREĆE PO ZVIJEZDU S ODLIČNIM UČINKOM!

Komentari

komentara

« Povratak