DUO IPAK NE DOLAZI? Kačavenda odradio liječnički, ali za Stojkovića zagrizao europski velikan!

FOTO: CROPIX

Gotovo svi vodeći mediji prošli tjedan prenijeli su kako je Lokomotiva Zagreb prihvatila ponudu od Dinama za dvojac Kačavenda – Stojković.

Klubu s Kajzerice će pripasti čak 5,6 milijuna eura što će itekako osigurati mirnu budućnost u narednim sezonama. Štoviše, čak su ljudi iz Lokomotive otkrili kako bi klub uskoro mogao dulje računati na neke svoje ključne igrače kako bi pokušali vodećoj četvorki posrnuti račune. Ipak, postoje mali problemi u ovom transferu.

Naime, Germanijak.hr doznaje kako je Kačavenda odradio liječnički pregled u Maksimiru. Sada se čeka medicinska dokumentacija pa bude li sve u redu on se stavlja na raspolaganje Igoru Bišćanu nakon europskog ispita protiv AEK Atene. A Stojković?

On je trebao također u ponedjeljak odraditi liječnički pregled, međutim, nije ga odradio. Odmah se počelo pričati da je nešto zapelo na relaciji Kajzerica-Maksimir, da se Stojković opet udaljio od Dinama te da je pritom stigla i ponuda Feyenoorda za mladog Stojkovića! Ako jest, znači li to da se definitivno komplicira odlazak Luke Ivanušeca iz Dinama u Rotterdam?

U narednim danima će se više znati…

Komentari

komentara

« Povratak