EKSPRESNI POVRATAK? Niko Kovač preuzima ovaj engleski klub?

FOTO:

Niko Kovač dobio je otkaz u Bayernu prošle nedjelje, a nekoliko dana poslije već slušamo kako je povezan s mnogim klubovima. Spominjao se veliki Arsenal, a sada je stigla priča o još jednom engleskom klubu.

Naime, na društvenim mrežama proširila se vijest kako bi Niko Kovač uskoro mogao preuzeti West Ham, klub iz Londona. ‘Čekićarima’ ne ide najbolje ove sezone jer se nalaze na 13. mjestu, a treneru Pellegriniju opasno se trese stolica. Navijači, a i uprava, očekivali su veliki pomak pod trenerom iz Argentine, ali to se nije dogodilo.

Subotnji okršaj s Burnleyjem (16 sati) mogao bi biti i odlučujući pa ukoliko Pellegrini dobije otkaz, Kovač bi se mogao prometnuti u glavnog kandidata za vruću klupu londonske momčadi.

Pritisak bi, naravno, bio manji nego u Bayernu, no očekivanja bi bila podjednako velika. Kada je u pitanju srazmjer klubova u odnosu na zahtjeve. Primarni cilj Nike Kovača bio bi plasman u Europsku ligu što su čelnici West Hama zacrtali prije početka nove sezone.

Drugi najveći kandidat za klupu West Hama je španjolski trener Rafa Benitez. No, ako pitate navijače onda je Niko savršeni izbor za novog trenera…

NAJVEĆI PROFESIONALAC IKAD? RIO FERDINAND OTKRIO NEVJEROJATNI DETALJ IZ RONALDOVE KARIJERE!

BREAKING NEWS: Zlatan Ibrahimović potpisao za talijanskog velikana!

Komentari

komentara

« Povratak