EVO I NJE: Icardijeva supruga i menadžerica Wanda naljutila javnost izjavom o Zlatnoj lopti!

FOTO:

Luka Modrić je u ponedjeljak usred Pariza pokupio Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg nogometaša prema izboru France Footballa. I dok se većina nogometnih zaljubljenika klanja hrvatskom maestru, našlo se i par zavidnih individua.

Wanda opet pametuje

Luka Modrić je ove godine doživio vrhunac svoje profesionalne karijere, a kao šećer na kraju došla je nagrada France Footballa – Zlatna lopta.

Možda najviše kritika na ovogodišnjeg pobjednika dolazi iz Italije, koju je svojim dolaskom u Serie A pokorio Portugalac Cristiano Ronaldo.

Jedna od onih koji su se našli mjerodavnima procjenjivati opravdanost činjenice da je Luka Modrić najbolji nogometaš u prošloj godini je i supruga i menadžerica nogometaša Intera Maura Icardija.

„Mauro sada ne razmišlja o Zlatnoj lopti. On ne igra nogomet da bi osvajao individualne nagrade, njemu je klub uvijek na prvom mjestu. Naravno, to je san svakog nogometaša, ali to ga ne opterećuje. Ipak, smatram da će teško neki igrač iz Serije A doći do te nagrade. Ne trebate biti genij da biste shvatili da ćete Zlatnu loptu dobiti samo ako igrate u Španjolskoj.“, objasnila je Wanda.

OVO ĆE BITI LUDNICA: Procurili termini utakmica SP-a u Kataru 2022!

OBJAVA KOJA POSTAJE VIRALNI HIT: Pogledajte što je Luka Modrić objavio prije nekoliko minuta!

Komentari

komentara

« Povratak