FABRIZIO ROMANO DONOSI: Pep Guardiola želi dovesti Hrvata!

FOTO:

Ljetni prijelazni rok je u punom jeku. Klubovi diljem svijeta traže nova rješenja uoči nove sezone, koja je već počela za klubove izvan svjetske elite.

Jedan od tradicionalno najaktivnijih je Manchester City, a po zadnjim napisima, prvak Engleske jako je zainteresiran za Joška Gvardiola.

Vijest da City želi 20-godišnjeg hrvatskog reprezentativca objavio je Fabrizio Romano. Slavni talijanski novinar je na svojem YouTube kanalu izvijestio o najvećim glasinama dana, a posebno je detaljno analizirao situaciju na tržištu engleskih klubova.

“City će vjerojatno prodati Akea. Ako se to dogodi, tražit će novog stopera. Iz izvora bliskih klubu znam da su jako zainteresirani za Gvardiola. Problem je RB Leipzig. Želi ga zadržati svim silama i traži ludu lovu. To je težak posao za sve one koji žele Hrvata”, započeo je.

Dodao je i o kojim se klubovima radi: “Prije par mjeseci je i Chelsea razmatrao tu mogućnost, kao i Tottenham, ali za takvog igrača potrebno je jako puno novca. Jedino što je u ovom trenutku sigurno je da će City tražiti zamjenu za Akea.”

Komentari

komentara

« Povratak