FRANCUSKI PORTALI TVRDE: Brazilac Neymar napušta PSG!?

FOTO:

Samo je jedna rečenica koju je izrekao predsjednik PSG-a, Nasser Al Khelaifi, bila dovoljna da francuski novinari zaključe kako je sudbina Neymara u Parizu pod velikim upitnikom.

Neymar odlazi?

Budućnost Neymara u Paris Saint-Germainu je pod velikim upitnikom. Predsjednik PSG-a nije dao jasan odgovor na pitanje novinara vidi li Neymara kao dio momčadi za sljedeću sezonu.

„Je li Neymar dio novog projekta ili ne? Ne možemo o tome javno govoriti jer će neki igrači doći, neki igrači će otići iz kluba… O tome za sad pričamo samo u zatvorenim krugovima.“, izjavio je Nasser Al Khelaifi.

Francuski portali iz ovog su zaključili kako Neymar vjerjojatno odlazi iz Pariza. Dodatan poticaj Brazilcu za odlazak bi mogao biti i novi ugovor Kyliana Mbappéa. Njime mladi Francuz dobiva veliku moć u krojenju klupske politike, ali i momčadi, što se Neymaru nikako ne sviđa.

Francuski novinari nagađaju kako riječi Nasera Al Khelaifija sugeriraju da će ga pustiti ako dođe ponuda, bez obzira što mu ugovor traje do 2025. godine. Ipak, za sada nema nikakvih ponuda, niti interesa ikojeg od velikih klubova u Europi…

Komentari

komentara

« Povratak