Gospodin “kontrolirani nogomet” dobro nasmijao: Pogledajte što je Jurčić izjavio za Andrijaševića!

FOTO: Marko Prpić/Pixsell

U razgovoru za večernji.hr Kruno Jurčić dotaknuo se stanja u hrvatskom nogometu. Prokomentirao je uzbudljivu utrki Rijeke i Dinama, ali i nekoliko igrača…

Jurčić ne voli Andrijaševića?

“Dinamo bez Sammira i Soudanija će teško doći do naslova. Vidi se da nisu pravi i u Maksimiru to moraju što prije popraviti.  Puno je mladih igrača, ali oni nisu spremni rješavati utakmice. Jako sam uzbuđen zbog ove utrke jer HNL to jako dugo nije imao”, smatra trener Kruno, pa se dotaknuo Rijeke:

“Rijeka ima pet-šest kvalitetnih nogometaša, ali tu ima puno rupa. Ne sviđa mi se nekoliko stvari ali ne želim pametovati. Andrijaševića je svugdje, a suvremeni nogomet teško trpi takvog igrača. On je strašno konkretan, zabija golove, ulazi sa svih strana. I nije on jedini, Gorgon je sličan, pa i Bradarić ide na sve strane. Tu se gubi kompaktnost i zato Rijeka mora biti opreznija protiv kvalitetnijih suparnika”, rekao je Jurčić.

Za kraj se dotaknuo situacije u Hajduku:

“Hajduk je izgubio kompas. Nemam ništa protiv stranaca, i sam sam za život zaradio kao stranac. No dovođenje stranog sportskog direktora znači da su se odrekli domaćeg tržišta. Odlučili su dovesti strance, ali stranci bi morali biti 20-30 posto bolji od igrača iz Kaštela, Sinja, Imotskog… A mislim da ovi stranci, iako su jeftini, što je uspjeh sportskog direktora, nisu bolji. Hajduk je igrao na dišpet, na emociju, a ovi stranci ni to nemaju.”

https://nogometne-vijesti.hr/hrvatski-nogomet/spavas-li-mirno-allianz-areno-pogledajte-izgleda-sjajno-uredeni-maksimir/

Komentari

komentara

« Povratak