Gotovo je suđenje Zoumi zbog zlostavljanja mačke! Evo što je sud presudio…

FOTO:

Branič West Hama Kurt Zouma saznao je kaznu zbog zlostavljanja vlastite mačke. Britanski mediji navode kako će osramoćeni Francuz odraditi 180 sati društveno-korisnog rada te mu je zabranjeno pet godina imati mačke.

Podsjetimo, na snimci se vidjelo kako Zouma iz ruke baca mačku na pod i onda je svom snagom udara nogom. Gađao ju je i cipelama, lovio po stanu te snažno udario rukom dok je držao dijete.

Zoumi su životinje ubrzo oduzete, a on se ispričao zbog svojih postupaka. Neovisno o tome, na terenu su ga navodno provocirali mijaukanjem, dok mu je Jan Blachowicz, bivši prvak poluteške kategorije UFC-a, zaprijetio: “Ako si tako žestok ku*kin sin, pokušaj udariti mene. Kakvo go*no od čovjeka. Nema tolerancije za okrutnost prema životinjama.”

Daily Mail piše kako je Zoumu prilikom izricanja presude na sudu bilo sram. Priznao je da je kriv, a sutkinja Susan Holdham je rekla: “Sudjelovali ste u sramotnom činu. Trebali ste ispuniti potrebe životinje. Morate biti svjesni da ste mnogima primjer i da vas žele oponašati.”

Zoumin odvjetnik Trevor Burke prilikom branjenja rekao je kako su veterinari potvrdili da su dvije bengalske mačke bile odlično uzdržavane, napomenuvši kako njegov klijent nije pristao ga njegov brat Yoan snima.

“Kurt se kaje i, kao i svi u klubu, razumije potrebu za reakcijom. Neovisno o istrazi, klub potvrđuje da je Kurt Zouma kažnjen maksimalnom mogućom kaznom nakon njegovih postupaka. Prihvatio je kaznu. U dogovoru s klubom, novac će biti doniran udrugama za zaštitu životinja”, objavio je West Ham nakon objave snimke.

BOMBA NA POLJUDU: ZVIJEZDA HAJDUKA IDE U ATALANTU ZA SEDAM MILIJUNA EURA

Komentari

komentara

« Povratak