Hajduk drugoligašu ustupio devetoricu mladih igrača

FOTO:

Devetorica mladih igrača Hajduka u nastavku sezone bit će na raspolaganju Bijelima, ali i obližnjem drugoligašu Solinu, partnerskom klubu Hajduka s kojim je još prošle godine postignut dogovor o dvojnoj registraciji igrača.

Radi se o golmanu Borni Buljanu i stoperu Mateu Juriću – Petrašilu, veznjacima Anti Kavelju i Ivanu Ćubeliću, lijevom beku Šimunu Hrgoviću, desnom beku Niki Đolongi te ofenzivcima Krešimiru Nazoru, Filipu Čuiću i Roku Brajkoviću.

Većina ovih igrača je prošlu sezonu bila okosnica juniorske ekipe Marjana Budimira koja je igrala finale Lige prvaka mladih, a dvojna registracija znači da će tijekom sezone moći nastupati i za Hajduk i za Solin. Očekuje se kako će ipak većinu minuta, barem u prvom dijelu sezone, dobiti u Solinu jer većina njih još nema seniorskog iskustva.

U Solinu će ih trenirati Marko Lozo, nekadašnji trener u Hajdukovoj omladinskoj školi. Podsjetimo, od članova prošlosezonske juniorske ekipe Marko Capan i Jere Vrcić već su otišli na posudbu u Široki Brijeg, gdje ih trenira Budimir.

NITKO KAO DINAMO ZAGREB: POGLEDAJTE ŠTO JE NAJVEĆI HRVATSKI KLUB OSTVARIO PROLASKOM PROTIV ASTANE!

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak