HAJDUKOVCIMA OVA IZJAVA NIJE NAJBOLJE SJELA: Je li Igor Bišćan bocnuo Marka Livaju!?

FOTO:

Trener Dinama, Igor Bišćan, najavio je sutrašnji dvoboj Superkupa koji se igra na Maksimiru protiv Hajduka. Kao što svi već dobro znamo, radi se o okršaju osvajača naslova i osvajača kupa.

“Uzbuđeni smo, vjerujem da su tako i navijači prije početka sezone. Superkup nam je dobrodošao, pa i svima koji vole nogomet. Očekujemo dobru igru, da nastavimo gdje smo lani stali i dobar rezultat, novi trofej”, kaže Igor Bišćan, pa nastavlja:

“Svi su ok, svi konkuriraju. Zadovoljan sam kako su prošle pripreme, ta četiri tjedna smo dobro odradili, iako smo se okupljali u hodu. Za sad je sve dobro, samo mali Vasilj ne konkurira. I Rukavina koji još nije zdrav. Kvalitetnija smo momčad i vjerujem da ćemo to pokazati.”

Bišćana je potom dočekalo pitanje o Splićanima te kako vidi njihovu momčad, posebice i Marka Livaju:

“Gledali smo ih na pripremama, očekujemo pozitivnu momčad, kakvi su bili prošle sezone. Bili su tad jako dobri u finišu prvenstva, nizali su dobre rezultate u kontinuitetu. Maksimalno ozbiljno shvaćamo utakmicu. Trofej je u igri, čujem da će biti dobra atmosfera, moramo biti pravi.

Livaja? On je jedan od najboljih igrača lige, u top 3 ili top 5 igrača lige. Znamo što on znači za Hajduk, nećemo mijenjati pristup s naše strane, a koliko će to ostaviti traga na njima, to nas ne brine.”

Komentari

komentara

« Povratak