Hajduku se prvi dan priprema pridružio novi igrač

FOTO:

Navijači Hajduka s nestrpljenjem očekuju vijesti o prinovama na ljetnom mercatu i, iako klub još nije službeno objavio dogovor s ijednim igračem, danas se na prvoj prozivci Valdasa Dambrauskasa pred novu sezonu Bijelima pridružilo novo lice.

Radi se Bošku Jemi, 17-godišnjem lijevom krilu Solina, piše Index.hr.

Jemo je igrač Solina od 2018., kada je napustio omladinski pogon splitskog Adriatica, kluba koji je na glasu kao veliki inkubator talenata u ovom podneblju. U netom završenoj sezoni promoviran je u prvu ekipu, gdje je počeo skupljati prve seniorske minute.

U 2. HNL debitirao je u prosincu prošle godine, nekoliko dana prije 17. rođendana, a do kraja sezone prikupio je 15 nastupa u kojima je postigao tri gola i ubilježio jednu asistenciju. Najbolji nastup imao je pred kraj sezone, kada je u pobjedi protiv NK Sesveta postigao dva gola.

U Hajduku je na probi tijekom koje će se pokušati izboriti za mjesto u prvoj momčadi. Prema podacima s Transfermarkta, sa Solinom nema potpisan profesionalni ugovor, pa struku Hajduka ne bi trebao očekivati pretjerano težak zadatak ako odluči da Jemo postaje jedna od prinova u ljetnom prijelaznom roku.

Komentari

komentara

« Povratak