HARRY KANE SRUŠIO REKORD: Evo koliko dresova je Bayern prodao u jednom danu!

FOTO:

Engleski napadač, Harry Kane, u subotu ujutro konačno je i službeno postao novi igrač njemačkog velikana Bayern Munchena.

Sad već bivši igrač Tottenhama isti dan je debitirao za bavarskog giganta u dvoboju njemačkog Superkupa protiv RB Leipziga. Međutim, samo je postao dio blamaže s obzirom da su Dani Olmo i društvo slavili 0:3, a Hat Trick je postigao upravo bivši ofenzivac zagrebačkog Dinama.

Cijeli nogometni svijet očekivao je kako će Kane napokon uzeti prvi trofej u svojoj karijeri, ali to se ipak nije dogodilo pa će na to barem malo pričekati. Ipak, Kaneu je pripala velika čast kada su u pitanju dresovi, odnosno prodaja Bayernovih dresova.

Bild je objavio da je prije završetka jučerašnjeg, prvog dana koji je Kane proveo u cijelosti kao igrač Bayerna, srušio rekord jednog od najvećih klubova.

Bayern naime nikada do sada nije u jedan dan zaradio toliko na merchu s imenom jednog igrača. U fan shopovima te online je prije kraja nedjelje prodao “puno više” od 10 tisuća dresova s imenom i brojem velikog golgetera.

Kaneovi originalni dresovi koštaju od 75 eura (dječji) do 138 eura. Ako za srednju, prosječnu cijenu postavimo 100 eura, onda je jasno da je Bayern samo jučer prodao Kaneovih dresova za više od milijun eura.

Komentari

komentara

« Povratak