HAT-TRICK ZA ANALE: Poznati nogometaš za šest tjedana dobio troje djece s tri različite žene!

FOTO:

Bio je jedan od najtraženijih nogometaša u Engleskoj. Mnogi su mu predviđali vrlo dobru karijeru, ali onda je odjednom nestao. On se zove Saido Berahino i danas je poznat po zaista nevjerojatnom hat tricku. Naravno, radi se o hat tricku koji nema nikakve veze s nogometom…

Berahino je danas napadač Stoke Cityja, a  prije par godina bio je na pragu prelaska u Liverpool, a nakon što je transfer pao u vodu Berahino se pogubio. Nedavno je ovaj napadač konačno uspio postići gol i prekinuti post od nevjerojatnih 913 dana. I dalje je član Stoke Cityja i nada se da će se konačno uspjeti vratiti na stare staze slave.

Kako na terenu tako i van njega je veoma turbulentno za Berahina. Naime, on se bori za skrbništva troje djece koje je dobio u manje od dva mjeseca s tri različite žene. Prvo dijete rođeno je 30. svibnja, drugo 15. lipnja, a treće dva dana kasnije. Ovaj 25-godišnji napadač sada želi skrbništva nad njima, ali mu ne ide kako treba.

Prvo dijete dobio je s bivšom zaručnicom Stephanijom Christoforouo koja mu je rodila sina Costu. Mama broj dva je medicinska sestra koja je doselila iz Afrike prije nekoliko godina, te Berahinova prijateljica iz djetinjstva. Mama broj tri je zanosna Chelsea koja je rodila djevojčicu Aniya Marie.

Nadajmo se kako će ovaj 25-godišnjak proigrati ali kao što vidite, izvan terena redovito zabija ‘golove’. Zanimljivo kako je ovaj napadač prošao praktički sve mlađe uzraste za Englesku nogometnu reprezentaciju. Čak je za mladu Englesku uspio postići nevjerojatnih 10 pogodaka u 11 utakmica! Ponikao je u WBA, a prošao je nekoliko posudbi u niželigaškim klubovima.

Zvijezda je bila rođena, ali očito je nešto krenulo po zlu…

MLADI HRVAT NIKAKO DA SE SKRASI: SA SAMO 22 GODINE, ODLAZI U SEDMI KLUB U SVOJOJ KARIJERI!?

Mateo Kovačić svojom izjavom oduševio Engleze, ali pitanje je što će na sve to reći u Madridu…

Komentari

komentara

« Povratak