HOĆE LI HAJDUK MOTIVIRATI ŠIBENIK? Evo što kažu o tome Splićani!

FOTO:

Pred nama je predzadnje kolo HNL-a za sezonu 2021/22., a gotovo svaki pravi fan naše lige će gledati dvoboj između Šibenika i Dinama. Zašto? Zato jer Zagrepčani novom pobjedom mogu osigurati novi naslov prvaka Hrvatske.

“Normalno je da ćemo napraviti sve i dati svoj maksimum da Dinamu prolongiramo borbu za titulu do zadnjeg kola. Dat ćemo sve da to napravimo”, rekao je Računica, legenda Hajduka i osvajač nagrade Hajdučko srce, za RTL.

Kapetan Šibenika je Mario Ćurić, dijete Hajduka. “Mi tu nikome ne želimo pomagati ili odmagati”, rekao je Ćurić. “Cijelo će prvenstvo stati u tu jednu utakmicu, ali mi ćemo gledati sebe i pokušati odigrati najbolje što možemo i pokušati pobijediti.”

Tenzije uoči utakmice su ogromne, a nogometna javnost pita se hoće li Hajduk ponuditi igračima Šibenika premije i novčano ih stimulirati da daju sve od sebe u utakmici koja im rezultatski ne znači ništa. Kako je to uobičajena praksa u ostalim zemljama u sličnim situacijama i nije zabranjeno stimulirati jedan klub da da svoj maksimum, pitali smo Hajduk jesu li razmišljali o tom potezu.

Pitanje je Splićanima postavio poznati portal Index.hr, ali iz kluba su rekli da im ni u jednom trenutku takva ideja nije pala na pamet, da se ne bave tim stvarima te da se nadaju da će Šibenčani naoružani samo sportskim motivom pružiti maksimalan otpor Modrima i iznenaditi ih te tako pomoći Hajduku.

Komentari

komentara

« Povratak