HOĆE LI SE TO ZAISTA DOGODITI? Gradonačelnik Zagreba poslao jasnu poruku u vezi novog stadiona!

FOTO:

Jučer je ekskluzivno u emisiji Otvoreno otkriveno kako će se krenuti u izgradnju novog stadiona u Zagrebu. To je potvrdio glasnogovornik vlade Marko Milić. Danas je sve to prokomentirao zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević.

On vjeruje kako Zagrebu nije potrebna nova lokacija. Na novinarsko pitanje o izgradnji stadiona, Tomašević je rekao da mu je izjava glasnogovornika vlade prva informacija jer grad s Dinamom već godinu dana vodi pregovore o tome. “Od grada se tražilo da osigura zemljište, a investitor je Dinamo. Mi radimo na tome jer zemljište nije u potpunosti u vlasništvu Grada, a ovo mi je prvi glas.”

Tomašević je pozdravio sva ulaganja vlade u sportske infrastrukturne objekte i podsjetio da dvorana Doma sportova nije obnovljena od potresa te se nada da će dio vladinih ulaganja završiti i ondje, kao i u bazenu u Španskom o kojem se već godinama govori.

“Zagrebu ne treba nova lokacija za stadion, već treba srušiti ovaj stadion na ovoj lokaciji i izgraditi novi na mjestu maksimirskog”, kazao je Tomašević i dodao da se mora obnoviti i stadion u Kranjčevićevoj:

“Ne treba novi nacionalni stadion na lokaciji poput Blata ili drugih o kojima se spekuliralo, nego da se sruši taj postojeći stadion jer je već 800 milijuna kuna uloženo u nešto što izgleda kao ruglo i da se tamo izgradi novi.”

Komentari

komentara

« Povratak