HUMANITARNA AKCIJA: Dresovi Vatrenih protiv Rusije prodani za više od 100 tisuća kuna!

FOTO:

Poznata zaklada „Vatreno srce“ opet se iskazala i prikupila velika financijska sredstva za potrebite, godinama se pomažu djeca i mladi. HNS je na službenoj stranici objavio kako je postignuta lijepa cifra od prodaje dresova protiv Rusije u posljednjoj kvalifikacijskoj utakmici za Katar.

“Dresovi hrvatskih nogometnih reprezentativaca s kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo u Kataru protiv Rusije prodani su za 23.729 eura na online aukciji organiziranoj za Zakladu Vatreno srce. Svi hrvatski reprezentativci koji su bili u zapisniku utakmice protiv Rusije, ustupili su svoje dresove za spomenutu aukciju na internetskoj stranici www.matchwornshirt.com/club/croatia, a njihova početna cijena bila je 89 eura.” – piše na web stranici HNS-a.

Najvišu cijenu od 2.215 eura dostigao je dres kapetana Luke Modrića, koji su, osim desetke Reala, potpisali i Ivan Perišić, Josip Brekalo, Josip Juranović i Andrej Kramarić. Četveroznamenkastu brojku dostigao je još jedan Modrićev dres (2.000), odnosno dresovi Ivana Perišića (1.650), Joška Gvardiola (1.550), Marcela Brozovića (1.365) i Lovre Majera (1.150).

Inače, naše nogometne zvijezde su sedam puta nakon utakmice dresove dali na humanitarnu aukciju, a Zaklada “Vatreno srce” prikupila je čak 1,35 milijuna kuna.

KUGLICE SU ZAPLESALE: DOBILI SMO SPEKTAKULARNE DODATNE KVALIFIKACIJE ZA ODLAZAK U KATAR!

Komentari

komentara

« Povratak