HUMANITARNA AKCIJA: Hrvatski nogometaši i sportaši dolaze u Petrinju!

FOTO:

Proslavljeni hrvatski tenisač Marin Čilić preko svoje Zaklade pomaže djeci da se bave sportom te drugu godinu zaredom organizira sportski i humanitarni spektakl. Ovaj puta hrvatska sportska krema dolazi u potresom pogođenu Petrinju, objavio je Čilić.

Vratiti djeci osmijeh na lice jedan je od glavnih ciljeva projekta Gem Set Hrvatska, koji će se održati u Petrinji, 12. i 13. srpnja 2021. godine. Svi zajedno omogućit će djeci Sisačko-moslavačke županije da se u budućnosti druže i vježbaju na dva nova multifunkcionalna sportska igrališta. Od naših nogometaša humanoj akciji su se pridružili Ivan Perišić, Luka Modrić, Mario Mandžukić, Mateo Kovačić te Ante Rebić.

Oni će odigrati egzibicijski turnir u parovima zajedno s profesionalnim tenisačima Marinom Čilićem, Donnom Vekić, Bornom Ćorićem i ponajboljim svjetskim parom Mektić – Pavić.

„Mi sportaši uvijek imamo veliko srce kad su u pitanju humanitarne akcije, a ovo nas događanje posebno veseli jer osim što se možemo zajedno okupiti na jednom mjestu, možemo učiniti nešto plemenito za djecu Sisačko-moslavačke županije. Posebno nam je drago da nakon svih izazova koje su zadesile Petrinju proteklih mjeseci, možemo učiniti barem nešto da vratimo duh i osmijeh na lice djeci te da možemo omogućiti i ostatku Hrvatske da zajednički doprinesemo našem cilju, a to su dva multifunkcionalna igrališta, na kojima će, vjerujemo, odrastati, igrati se i vježbati brojne generacije.” – poručio je Marin Čilić iz Londona, prenosi portal Gol.hr.

Gem Set Hrvatska će u drugom izdanju trajati dva dana, gledatelji će biti prisutni na tribinama te putem malih ekrana.

Komentari

komentara

« Povratak