IDEMO PO TRI BODA PROTIV SLOVAČKE: Dalić najavio promjene u sastavu!

FOTO:

Nakon dvoboja protiv Rusije, Hrvatsku sutra, od 20:45, očekuje susret protiv Slovačke, u Bratislavi. Izbornik je najavio ovu utakmici na današnjoj press konferenciji…

Idemo po tri boda!

Hrvatsku sutra očekuje gostovanje kod Slovačke, u sklopu 5. kola kvalifikacija za SP. Iako u Bratislavu Vatreni dolaze kao favoriti, izbornik Dalić ima problema s ozljedama. Prije svega nedostaju Luka Modrić i napadač Ante Budimir.

„Čeka nas drukčija utakmica u odnosu na Rusiju, jer su iza Slovaka i nas teški susreti i naporna putovanja pa je bilo malo vremena za odmor i pripremu nove utakmice. Slovaci su u Sloveniji u drugom dijelu bili bolji, više trčali, imali više boljih prilika. Malo su promijenili sustav igre, igraju s više napadača, ali protiv Slovenije su malo zakazali u realizaciji. Čeka nas teška utakmica i pritom ne treba spominjati naše međusobne utakmice prije dvije godine. Situacija je drukčija, Slovačka se posložila, ima ambiciju i bit će nam neizvjesno i teško.“, kazao je Dalić na današnjoj presici.

Joško Gvardiol je i dalje upitan:

„Vidjet ćemo njegovu situaciju, Gvardiol je radio po posebnom programu, ali još osjeća bol. Ne želimo ništa forsirati, bio bi to prevelik rizik. Ćaleta-Car izašao je zbog grčeva uslijed umora i nema nikakvih posljedica. Ne znam koliko ima smisla da nam se priključuju Modrić i Budimir, koji su u posebnom programu u svojim klubovima i već pet ili šest dana nisu u ritmu. Moramo se osloniti na one igrače koji su sto posto spremni, najvažnije je dobro se odmoriti kako bismo spremni dočekali utakmicu.”

Iz Slovačke bi se bilo dobro vratiti s tri boda, a izbornik je najavio i neke promjene u sastavu:

„Išli smo mi i u Moskvi na pobjedu, pokušali zabiti gol, ali nedostajala nam je završnica. Nastojat ćemo i sutra zabiti gol, trebaju nam bodovi i moramo ih skupiti što prije. Neće biti nikakvog opreza s naše strane kad je u pitanju sutrašnja utakmica, tražit ćemo pobjedu i tako se postaviti na terenu. Bit će nekih promjena u sastavu, ali idemo na tri boda tko god bude igrao.”

Komentari

komentara

« Povratak