IKONA VATRENIH PROGNOZIRA VELIKU KARIJERU DINAMOVCU: “Vidim ga u Realu ili Barceloni…”

FOTO:

Bivši hrvatski reprezentativni vratar, kojeg su neki već možda i zaboravili, Joey Didulica, istaknuo je jednog hrvatskog igrača koji mu se posebno sviđa te mu je prognozirao veliku karijeru. Joey je odradio veliki intervju za Sportske novosti.

Riječ je o vrataru Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije, Dominiku Livakoviću, a Didulica smatra da ovaj ima kapaciteta igrati i za najveće klubove svijeta poput Real Madrida i Barcelone.

“Jako mi se sviđa Dominik Livaković, uživam ga gledati. Žilav je, posve unutra u utakmici, volim i njegov stil”, rekao je Didulica za Sportske novosti i nastavio…

“Apsolutno ga vidim u jednom od deset najvećih klubova na svijetu. Sigurno može završiti u Barceloni ili Real Madridu i postati najveći hrvatski vratar u povijesti. Danijel Subašić je branio u Monacu, ja u Ajaxu, ali Livaković je spreman i za veće stvari. Samo treba nastaviti raditi, samo rad, rad, rad. Mora se koncentrirati isključivo na posao, ni o čemu drugom ne smije razmišljati. I kada dođe vrijeme transfera, treba tražiti klub koji mu garantira da će biti broj 1. Neka ne razmišlja o novcu, on će doći. Samo neka bude strpljiv, polako, sve će doći. Ja sam bio najjači kad sam imao 29 godina, a da nisam imao problema s ozljedama, bio bih jak i sa 35. Livaković je žilav kao i ja, sigurno bi mogao braniti i sa 35, 40 godina. Samo polako, neka se nigdje ne žuri”, rekao je Didulica.

Komentari

komentara

« Povratak