IZBAČEN IZ REPREZENTACIJE: Lovrenov suigrač i zvijezda Zenita uhvaćen u skandalu!

FOTO:

Kapetan ruske reprezentacije i suigrač Dejana Lovrena iz Zenita, Artem Dzyuba, izbačen je iz nacionalne selekcije nakon skandaloznog videa. Iskusni napadač se odlučio malo zabaviti pa je masturbirao i odlučio sve to snimiti, prenosi engleski Sun.

Na njegovu žalost, video nestašne ruske zvijezde je procurio u javnost što naravno nije dobro sjelo njegovom poslodavcu i Rusiji. Snimka ne pokazuje eksplicitne kadrove, ali izbornik Stanislav Čerčesov ga je odlučio udaljiti pred utakmice Zbornaje protiv Moldavije, Turske i Srbije.

“Uvijek smo inzistirali da se svatko tko je dio reprezentacije, na terenu i izvan njega, mora ponašati u skladu sa statusom koji ima kao igrač reprezentacije. Danas je zato odlučeno da Dzjuba ne dolazi u trening kamp i da se tako i on i reprezentacija obrane od vrlo negativnog medijskog publiciteta. Nadamo se da ovo više neće biti tema u reprezentaciji.” – poručili su iz ruskog Saveza.

32-godišnji napadač Zenita je 2018. godine postao junak nacije kada je na domaćem Mundijal pogocima doveo Rusiju do četvrtfinala. Dalje od toga nisu mogli, Hrvatska je bila uspješnija te otišla do finala.

Komentari

komentara

« Povratak