JAKIROVIĆ POTVRDIO: Dinamo ima novog kapetana!

FOTO:

Dolaskom novog trenera Dinama, Sergeja Jakirovića, došlo je do promjene kapetana u klubu. Prvi pick postao je napadač Bruno Petković, ali povratkom Arijana Ademija opet se dogodila promjena.

Naime, Sergej Jakirović je sve otkrio u razgovoru za Sportske novosti: “Bruno je rekao: samo je jedan kapetan. Petković, Ristovski i Mišić su za mene produžene ruke. A također i Dino Perić, koji je tu već pet godina. Ali kad je na terenu, Ademi će biti kapetan. Kad njega neće biti, Bruno nastavlja nositi kapetansku traku”

Podsjetimo, šest mjeseci nakon što je za milijun eura otišao u Beijing Guoan, 32-godišnji Arijan Ademi vratio se u Dinamo. Legendarni kapetan ponovno je u Maksimiru nakon dugih pregovora s Kinezima koji su nekoliko puta mijenjali uvjete, ali su u zadnji trenutak popustili.

Ademi je potpisao ugovor na tri godine, a nosit će broj 5 koji je Dinamo umirovio nakon njegova odlaska, ali ga je sad ponovno vratio u svlačionicu. Sada će ponovno biti i kapetan Modrih. “Povratak u Dinamo, iz moje perspektive, nikad nije bio upitan.

Nisam očekivao da će se dogoditi tako brzo, ali eto, stvari su se tako posložile. Cijelo vrijeme sam iz Kine pratio svaku utakmicu, svaku vijest vezanu uz svoj voljeni klub, tako da sam presretan ovim epilogom”, rekao je Ademi po povratku u klub.

Za analizu utakmice Italija – Ukrajina kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak