JAKIROVIĆ POTVRDIO: Dinamo Zagreb dovodi novog vratara!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb jučer je obradovao svoje navijače objavama da su Tibor Halilović i Joaquin Sosa novi igrač kluba iz Maksimira. No, kako kaže Sergej Jakirović, to ipak ne znači da su Modri završili svoj prijelazni rok.

“Tražimo još jednog golmana koji bi bio uz Nevistića i Zagorca. U slučaju da im se nešto dogodi, moramo imati treće rješenje”, rekao je Sergej Jakirović nakon utakmice s Osijekom.

Ugledni portal Germanijak.hr doznaje kako Dinamo traži jako veliko ime među vratnicama što znači da Nevistić nije siguran kao broj jedan. Isti izvor piše kako je Dinamo ozbiljno zagrizao za Nediljka Labrovića, sjajnog vratara i kapetana Rijeke. Čak je već i poslana prva ponuda od dva milijuna eura, ali ona je ekspresno odbijena.

Jakirović i društvo nisu odustali od Labrovića pa se može očekivali novi napad Dinama. No, trebat će tu sigurno neka jaka cifra kako bi se izbio gazda Mišković iz cipela.

Ali, nije samo Labrović u igri. Klub iz Maksimira raspitivao se o Ivušiću koji je početkom godine završio na Cipru, Pafos FC-u. Također se u kontekst Dinama dovodi Lovre Kalinić iako to vjerojatno baš i nije realna opcija.

Na koncu, tu je i Dinko Horkaš koji je dosta hrabro ishodio svojevremeno raskid ugovora s Dinamom da bi se dokazao u Bugarskoj gdje je postao najbolji vratar lige, jedini koji je ušao u izbor za najboljeg igrača sezone. Vrte se tu jaka imena i ne bi se iznenadili da do petka Nevistić i Zagorac dobiju ozbiljnu konkurenciju u svlačionici.

Komentari

komentara

« Povratak